IC-V es compromet a construir mil habitatges públics


  • Comparteix:

Iniciativa per Catalunya - Verds proposa construir 1000 pisos públics en 4 anys i reclamar la implicació d'altres administracions per resoldre la situació de l'habitatge a la ciutat. Els ecosocialistes consideren que els problemes d'habitatge centraran la campanya electoral, i critiquen que durant l'actual mandat NO s'haurà entregat ni un sol pis públic.

Aquests són alguns dels punts que s'han posat de manifest a les sessions de treball que ha iniciat aquesta formació dins d'un procés participatiu per definir el seu programa electoral. Segons el candidat d'IC-V a l'alcaldia, Xavier Boix, el problema de l'habitatge és molt greu, i la política que s'ha seguit els últims anys és del tot insuficient:

Xavier Boix

En els últims 4 anys de mandat, l'equip de govern no aconseguirà entregar cap habitatge públic. Això és molt greu.


Els ecosocialistes asseguren que Sant Cugat és una ciutat excloent i que, segons reflectia l'enquesta del Congrés de la ciutat, aquest punt preocupa un 80 per cent de la població. Per això, Iniciativa per Catalunya-Verds es compromet a ampliar l'oferta d'habitatge públic en 1.000 pisos, la meitat dels quals serien de lloguer:

Xavier Boix

La xifra de 1000 habitatges és realista, i un 50 per cent hauria de ser de lloguer


La formació ecosocialista també reclama que la Generalitat NO deixi sols als ajuntaments en les polítiques d'habitatge i s'impliqui directament per resoldre-ho.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.