Recoder: 'Jo no inclouria una tercera hora de castellà a les escoles'


  • Comparteix:

L'alcalde assegura que les escoles de Sant Cugat no farien una tercera hora de castellà si depenguès de l'Ajuntament. Lluís Recoder subratlla que, malgrat voler que l'alumnat aprengui aquest idioma correctament, la llengua en situació d'inferioritat és el català. L'alcalde fa aquestes declaracions a Cugat.cat després de donar-se a conèixer que les escoles públiques locals apliquen 'de facto' el decret de la tercera hora de castellà.

Recoder creu que no existeix cap consigna política perquè els centres facin una tercera hora d'aquest idioma i ho atribueix a una decisió lliure dels claustres de professors.

Tot i això, l'alcalde s'ha mostrat contrari a aquesta decisió. Recoder ha respost així a la pregunta de si inclouria una tercera hora de castellà a les escoles si fos una competència municipal. Són declaracions a Cugat.cat.


Lluís Recoder

Òbviament que no faria una tercera hora de castellà si depengués de mi.



Segons Recoder, el decret de la tercera hora de castellà és 'una mala solució per a un problema inexistent'.


Lluís Recoder

El PP i el PSOE són sensibles a campanyes contra el català i, després, passen aquest tipus de coses.



Totes les escoles públiques de Sant Cugat fan tres o més hores de castellà, tot i que afirmen que no ho fan per aplicar el decret del govern espanyol. Molts dels centres encabeixen aquesta modificació en la sisena hora escolar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.