Montserrat Colldeforns: 'Nosaltres no farem caure el govern Zapatero i donarem suport als pressupostos'


  • Comparteix:

Montserrat Colldeforns

Montserrat Colldeforns

La diputada santcugatenca del PSC a Madrid, Montserrat Colldeforns, assegura que votaran a favor dels pressupostos de l'Estat. Colldeforns ha dit durant una entrevista a Cugat.cat que 'no faran caure el govern de Zapatero'. La diputada socialista creu que el seu grup no ha perdut cap oportunitat de tancar el finançament durant el debat pressupostari com afirma CiU i ha afegit que no era 'lleial' aprofitar aquest marc polític.

Colldeforns s'ha desmarcat de les paraules del president de la Generalitat, José Montilla, i ha assegurat que el PSC sí votarà a favor dels pressupostos de l'Estat.

Colldeforns ha explicat durant una entrevista a Cugat.cat que no seria bo per ningú obrir una nova crisi i és per això que assegura que no faran caure el govern de Zapatero.

Montserrat Colldeforns

No farem caure el govern de Zapatero. Ni pel PSC, ni per Catalunya, ni per Espanya seria bo crear una nova crisi. Hem caigut tots plegats en la trampa de CiU de finançament o pressupostos.


La diputada socialista creu que el finançament de Catalunya i els pressupostos de l'Estat són coses diferents i considera que no s'han de tractar els dos temes conjuntament. En aquest sentit, Colldeforns ha dit que no seria 'lleial' aprofitar el debat pressupostari per tancar el finançament català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.