Ciutadans elogia les escoles públiques per fer una tercera hora de castellà i ho atribueix a un 'èxit' del seu partit

José Domingo, diputat de C's

Política

Publicat el 27/oct/08 per Oriol Sumsi / Josep Gimeno

Ciutadans (C's) celebra que totes les escoles de Sant Cugat facin tres hores de castellà. El diputat santcugatenc d'aquesta formació José Domingo considera un èxit del seu partit que finalment s'hagi aconseguit aplicar la llei i augmentar les hores de castellà a les escoles.

Segons el diputat, és 'una sort' que s'imparteixin tres hores de castella als CEIP, tot i que ha remarcat que la seva formació és partidària d'un ensenyament bilingüe.

Malgrat admetre no saber si la tercera hora s'aplica per complir el decret o per simple voluntat dels claustres, Domingo considera que és una decisió 'intel·ligent' de les escoles.

Ho ha dit Domingo a Cugat.cat.


José Domingo

Em sembla bé que hagin pres aquesta decisió perquè respecta el decret i és el millor pedagògicament.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Domingo ha afegit que el compliment de la llei a les escoles es pot considerar un èxit del seu partit.

José Domingo

Si a Sant Cugat es compleix la legalitat, ja sigui per pròpia voluntat o per complir la norma, és positiu. Estem satisfets i ho contemplem com un èxit.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El diputat santcugatenc ha afirmat que el conseller d'Educació, Ernest Maragall, també és partidari de la tercera hora de castellà, però que no l'ha fet aplicar per les pressions d'ERC i CiU. En aquest sentit, Domingo ha subratllat que una interlocutòria del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) obliga al compliment del decret.