Els santcugatencs prioritzen les necessitats en equipaments amb un taller paticipatiu


Temes relacionats

Els santcugatencs prioritzen instal·lacions sanitàries i socials en el pla d'equipaments (17/oct/08)

Més de 400 propostes en el procés participatiu del pla d'equipaments ( 2/oct/08)

Un centenar de persones aporten les seves propostes pel futur pla d'equipaments (13/set/08)

Un estand informa sobre el Pla d'Equipaments a la plaça d'Octavià (13/set/08)


  • Comparteix:

L'habitatge públic, l'optimització de l'ús de les instal·lacions esportives i la creació de nous centres educatius i sanitaris són algunes de les propostes més destacades que s'han extret del taller del Pla d'Equipaments per als propers 10 anys. Una cinquantena de persones han assistit aquest dissabte a la jornada de reflexió i debat organitzada per la Comissió de Seguiment del Pla d'Equipament, que ha assegurat que la posada en comú ha estat de profit.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, que ha explicat la importància d'aquesta iniciativa, a la qual no ha pogut assistir com estava previst la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Carmela Fortuny

Els tallers estan guiats per experts i segur que surt un document final que s'haurà de tenir en compte per la Comissió de Seguiment i l'equip de govern de cara a planificar els propers deu anys.



Després d'una presentació i un esmorzar, els participants s'han dividit en quatre grups heterogenis per discutir els equipaments municipals més necessaris per a Sant Cugat per als propers 10 anys. Els grups han valorat durant dues hores les necessitats en equipaments de l'àmbit educatiu, social i sanitari, cultural, esportiu i d'habitatge públic.

El coordinador del taller del Pla d'Equipaments, Albert Mallol, extreu les conclusions de la jornada.

Albert Mallol

Tots els grups han tingut una participació molt activa, tant per les conclusions com pels temes de debat considerem que ha estat una jornada molt profitosa.


Alguns dels assistents també han valorat l'experiència.

bateria

Aquests tallers s'haurien de fer constantment per integrar la població. / Ha estat molt enriquidor perquè veus el punt de vista de cadascú. / Qualsevol procés participatiu de la població civil és positiu.


El document final es donarà a conèixer d'aquí a un mes amb una sessió pública organitzada per la Comissió de Seguiment. Alguns assistents del taller tindran l'oportunitat de participar a la Comissió juntament amb polítics i entitats perquè defensin tot el que han acordat en aquesta jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.