El PSC demana explicacions sobre un possible retard en el servei d'ambulàncies


  • Comparteix:

El PSC ha demanat a l'equip de govern que esbrini si veritablement l'ambulància que va sócorrer un home dimecres que va patir un atac de cor al carrer Major va trigar més temps del desitjable. L'alcadable socialista vol saber si les obres van ser la causa que l'ambulància no pugués arribar al lloc dels fets i el servei mèdic arribés a peu.

L'alcaldable del PSC ha demanat explicacions a l'equip de govern sobre l'assistència d'urgències que va prestar dimecres Ambulàncies La Fuente. Jordi Menéndez exigeix un informe que certifiqui si veritablement l'ambulància va trigar més del compte i si les obres van tenir res a veure:

Jordi Menéndez

EL PSC demana que s'elabori un informe que permeti conèixer si hi va haver retard; si efectivament el servei mèdic va accedir a peu i si té a veure amb les obres.


Menéndez creu que si es confirma el retard en l'assistència, caldrà replantejar-se la possibilitat de canviar el servei d'ambulàncies, ja que assegura que no és la primera vegada que passa. Aquesta mateixa inquietud ha estat expressada pels veïns de la zona que van afirmar que l'ambulància havia trigat mitja hora i que va haver d'aparcar al carrer Sant Medir i accedir a peu al carrer Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.