El PSC promet instal·lacions esportives lliures i gratuïtes per promocionar la pràctica de l'esport

Política

Publicat el 31/gen/03 per Vanesa

El PSC vol potenciar l'esport entre la ciutadania i construir instal·lacions esportives que puguin ser utilitzades lliurement i de manera gratuïta no només pels clubs sinó també per les famílies. És una de les propostes que conté el segon compromís del programa del PSC per a les properes eleccions dedicat a l'Esport.

El PSC s'ha fixat com a objectiu incrementar la pràctica de l'esport a la ciutat i per això proposen un canvi conceptual pel que fa als equipaments esportius. Els socialistes s'han compromés a crear àrees d'esport i lleure on ha de ser compatible la pràctica de l'esport de competició, les activitats escolar i també l'oci familiar. Segons Jordi Menéndez la ciutat està orfa d'equipaments d'ús lliure i gratuït:

Jordi Menéndez

És compatible la practica de l'esport de competició, activitats escoalsr i lleure familiar en un mateix espai


És només una de les 10 mesures que proposen els socialistes en el seu programa sobre l'esport i el lleure. Una altra de les propostes és donar suport i aixopluc a les entitats i clubs de la ciutat amb la cessió de locals. D'aquesta manera, segons el PSC, és reforcen els clubs de la ciutat i es potencïa l'esport federat.

Segons Tomàs Peire, membre de l'executiva local, la política de l'equip de govern no fa més que desincentivar la pràctica de l'esport entre les famílies:

Tomàs Peire

No són còmodes les instal·lacions ni estan properes al domicili de les persones


D'altra banda, també s'han compromés a engegar un pla de xoc urgent per acondicionar instal·lacions que qualifiquen de 'ronyoses' com ara les pistes de Sant Francesc, els camps de futbol de Can Magí i Mira-sol o la pista de Les Planes.