El PP de Sant Cugat aportarà 14 compromissaris al congrés provincial de novembre


  • Comparteix:

El 9è congrés del Partit Popular de la província de Barcelona comptarà amb un total de 14 compromissaris santcugatencs, fent de Sant Cugat la tercera ciutat que n'aporta més de la comarca. Durant els propers dies, aquests militants s'encarregaran de redactar les esmenes que presentaran a les ponències oficials del congrés.

Dels 959 compromissaris electes que assistiran al 9è congrés del Partit Popular de la província de Barcelona, que tindrà lloc el 22 de novembre, 112 corresponen al Vallès Occidental, dels quals 11 seran santcugatencs.

Alfredo Bergua, Jorge Carreras, Lourdes Dalmau, Teresa Jackle, Miguel López, Miguel Mateo, Laura Mateo, Purificación Mateo, Mariluz Negre, Eva Peña i Ana María Torrijos se sumaran a Berta Rodríguez, que hi assisteix en qualitat de presidenta del grup municipal, i als dos representants de les Noves Generacions, que encara s'han d'escollir, sumant un total de 14.

La presidenta de la secció local, Berta Rodríguez, es mostra molt satisfeta de la representació santcugatenca al congrés.

Berta Rodríguez

És una satisfacció que es vegi que a Sant Cugat el Partit Popular existeix, i que la seva representació serà important al congrés.






Entre altres coses, durant el congrés es decidirà si es renova el càrrec a l'actual presidenta, Dolors Montserrat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.