El PSC i ICV-EUiA proposen diverses mesures per lluitar contra la crisi al municipi


  • Comparteix:

ICV-EUiA i el PSC proposen contenir la despesa municipal en partides que no siguin 'absolutament imprescindibles' i concentrar el pressupost en mesures socials per afrontar la crisi. Els dos grups municipals també consideren prioritari elaborar un pla d'acció econòmica per als propers anys que guiï com s'ha d'encarar el futur de la ciutat.

El regidor d'ICV-EUiA Joan Calderón ha explicat que cal un primer paquet de mesures que redueixin la despesa en l'exercici actual de 2008. Aquestes propostes passen per un acord polític per reduir la noves contractacions, treballs extraordinaris no imprescindibles o determinades suplències, entre d'altres.


Joan Calderón

Una moratòria en la contractació de personal, congelació en publicitat i propaganda, un pla d'estalvi energètic.



Per la seva banda, el primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, ha explicat que cal 'no tocar' les partides destinades a promoció econòmica i serveis socials. Els socialistes proposen incrementar aquestes partides en detriment d'altres que no incideixin tant en el conjunt de la ciutadania.

Villaseñor ha dit que s'ha de fer un pla estratègic de desenvolupament local per establir clarament què cal retallar i què cal reforçar.


Ferran Villaseñor

Cal una planificació estratègica per establir quines actuacions s'han de prendre en el futur i quan.



Aquest document s'ha enviat a l'àrea d'Economia perquè pugui servir de punt de partida per emprendre mesures contra la crisi econòmica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.