Sant Cugat es promociona aquests dies als Estats Units per atreure inversors


Temes relacionats

L'alcalde viatja a Boston i a Nova York per mantenir el contacte amb agents polítics i econòmics (26/oct/08)


  • Comparteix:

La Universitat de Harvard, a Boston

La Universitat de Harvard, a Boston

Impulsar Sant Cugat com a ciutat de referència en la innovació a Catalunya i afavorir la possibilitat d'atreure inversions és el principal objectiu del viatge que aquests dies està fent l'alcalde pels Estats Units. Fins aquest divendres Lluís Recoder, en companyia del tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Jordi Joly, i del president de l'Associació Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix, mantindrà un total de 31 reunions a Boston i a Nova York amb diferents inversors privats i responsables municipals d'aquestes ciutats.

La primera etapa del viatge té parada a Nova York, on es faran diversos contactes per atreure projectes a la nostra ciutat i on s'estudiaran les mesures novaiorqueses per posicionar-se com a ciutat dinàmica i innovadora.

La segona part de l'estada als Estats Units serà a Boston, on es planteja aprofundir la relació entre ambdues ciutats i analitzar, conjuntament amb el Massachussets Institute of Technology (MIT), la posició de Sant Cugat com a centre europeu de referència en innovació i tecnologia.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha explicat a Cugat.cat de què tracten les 31 reunions que estan mantenint en aquestes dues ciutats nord-americanes.

Lluís Recoder

Tenim previstes fer 31 reunions. Quasi totes elles relacionades amb la promoció econòmica de la ciutat. També volem mantenir contactes que ja tenim.


Recoder ha afegit que estan mantenint contactes amb inversors molt interessats a venir a treballar a Europa i sobretot a Catalunya.

Lluís Recoder

Les reunions estan sent molt interessants i amb un nivell molt alt. Estem parlant amb gent que té moltes ganes de treballar a Europa i a Catalunya.


L'alcalde i la delegació santcugatenca que l'acompanya estan mantenint reunions amb representants de l'Ajuntament de Nova York, amb el fons d'inversió mediambiental presidit per Al Gore, amb l'alcalde de Boston, Thomas Merino, i amb representants de la Universitat de Harvard.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.