Territori defensa el procés d'elaboració del nou pla d'equipaments independentment del finançament per dur-lo a terme


Temes relacionats

ICV-EUiA dubta que el resultat del procés participatiu del pla d'equipaments sigui satisfactori (28/oct/08)


  • Comparteix:

Mercè Conesa

Mercè Conesa

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, considera que el procés d'elaboració del nou pla d'equipaments 'és vàlid', tant si hi ha recursos econòmics per dur-lo a terme com si no. Conesa ha respost d'aquesta manera les declaracions d'ICV-EUiA en què condicionava el seu suport al pla al fet que hi hagi recursos suficients per fer-lo realitat. La titular de Territori remarca que el que s'està fent ara és estudiar els equipaments necessaris i assegura que el finançament pels diversos projectes arribarà de diverses administracions, no només de l'Ajuntament.

El portaveu d'ICV-EUiA, Xavier Boix, posava la setmana passada bona nota al procés participatiu del pla d'equipaments, però dubtava que el resultat sigui satisfactori. Boix considera que el punt de partida del pla no era l'adequat, i condiciona el suport d'ICV-EUiA al pla al fet que hi hagi voluntat política i recursos suficients per dur-lo a terme.

Ara, la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat que l'objectiu de l'elaboració del pla és estudiar quins equipaments són necessaris. Conesa ha afegit que les inversions per materialitzar el pla vindran de moltes administracions.

Mercè Conesa

No només s'han discutit equipaments on els diners han de venir d'inversió municipal. La majoria són d'inversió de la Generalitat.




Conesa creu que el fet que hi hagi o no recursos no ha de condicionar que el procés d'elaboració sigui vàlid, encara que al final s'hagi de renunciar a diversos projectes.

Mercè Conesa

És frívol dir que sino hi ha diners el procés no és vàlid. Segurament haurem de renunciar a coses, però les que decidim han d'anar endavant.







El cap de setmana passat, particulars, agrupacions i entitats han participat als tallers participatius per al pla d'equipaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.