Berta Rodríguez (PP): 'Els pressupostos són propis d'un ajuntament d'esquerres'


Temes relacionats

L'IBI es rebaixarà fins al 0,58% a les ordenances fiscals del 2009 (21/oct/08)

Rebuig de l'oposició, tret d'ERC, a les ordenances fiscals, tot i que el PSC obre la porta a donar-hi suport (21/oct/08)


  • Comparteix:

El PP rebutja l'orientació dels pressupostos municipals pel 2009 en considerar que són d'esquerres i no tenen en compte els deutes contrets per l'Ajuntament. Segons la seva portaveu, Berta Rodríguez, les ordenances fiscals aprovades fan preveure uns comptes que no serviran per fer front a la crisi econòmica ni per eixugar el deute municipal.

La portaveu del PP de Sant Cugat, Berta Rodríguez, assegura que els impostos municipals del 2009 són propis dels ajuntaments governats per partits d'esquerres.

Berta Rodríguez

Estem d'acord en fer un pressupost de contenció, però no amb les ordenances que s'han fet, que són pròpies d'un ajuntament d'esquerres.


Segons Rodríguez, l'equip de govern no pot oblidar els deutes de l'Ajuntament a l'hora d'elaborar els pressupostos.

Berta Rodríguez

Primer hem d'eixugar aquest dèficit de 3 o 4 milions d'euros. Hem de posar aquests diners sobre la taula, els hem de fer sortir com sigui.


Entre aquests deutes, Rodríguez ha citat les contribucions especials que s'han de retornar als veïns a causa d'una mala tramitació, l'urbanització de la plaça de Can Quitèria, el deute del CMSC assumit per l'Ajuntament, el deute contret amb TMA-Grup Sánchez, i les possibles compensacions que s'hagin de fer als propietaris de Torre Negra.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Si no li agradan a la Berta, vol dir que son justos i bons per a la ciutat. Ai ! El PP de Sant Cugat cada cop mes cap a l´ultradreta i la Berta fen de Sarah Palin local...........

Maribel. Enviat el 3/nov/08


És en aquest moment quan es mostra que l\'anar estirant a convergència cap a l\'esquerra té alguns fruits. Berta diu això perquè li ha sapigut molt greu que el consitori pacti pressupostos amb ERC cap a l\'esquerra enlloc de fer-ho amb el PP cap a la dreta.

Pere. Enviat el 3/nov/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.