El número 2 del PP afirma que la secció local del partit és el 'corral de mamà Berta'

Vázquez-Dodero, durant un ple municipal

Política

Publicat el 5/nov/08 per Miquel Herrada / Josep Gimeno

El regidor i número dos del PP a Sant Cugat, Fernando Vázquez-Dodero, acusa la presidenta de la secció local, Berta Rodríguez, d'haver impedit l'elecció de compromissaris propers a la crítica Montserrat Nebrera per al congrés provincial de la formació. En el bloc de Nebrera a Internet, Vázquez-Dodero denuncia que la secció local s'ha convertit en un 'corral' on tots es refugien darrere de 'mamà Berta', en referència a Rodríguez.

En la seva intervenció, Vázquez-Dodero assegura que la direcció del PP ha impedit que fossin elegits com a delegats per al congrés militants que havien signat per la candidatura de Santiago Gotor a president de la formació a Barcelona. Segons el regidor santcugatenc, aquest fet es tracta d'una 'cacicada' del partit per aturar Gotor, del sector de Nebrera.

En el cas de Sant Cugat, Vázquez-Dodero assegura que es va advertir als militants propers a la direcció quines persones havien de ser elegides compromissàries. Com a exemple d'aquesta situació, el regidor explica que una recent afiliada al partit i, segons ell, 'no coneguda' a la ciutat va obtenir el triple de vots que la seva candidatura a compromissari. Segons Vázquez-Dodero, el PP de Sant Cugat s'ha convertit en 'un corral' on militants es refugien darrere de 'mamà Berta', de qui recorda que té el seu fill, la seva filla, la seva jove i la consogra al partit.

Un total de 14 compromissaris santcugatencs participaran al congrés provincial de la formació. Aquests dies, aquests militants s'encarreguen de redactar les esmenes que presentaran a les ponències oficials del congrés.