La Floresta es queda de moment sense representant al Consell de Serveis Socials

Política

Publicat el 4/feb/03 per Eugènia

El districte de La Floresta no disposarà, de moment, d'un representant al Consell de Serveis Socials, Acció Sanitària i Igualtat de l'Ajuntament. Durant el Consell de Districte, les associacions de veïns han refusat tornar a presentar un representant ja que els escollits anteriorment han estat rebutjats per l'Ajuntament per no pertànyer al consell de districte, tal i com marca el reglament.

Les associacions de veïns havien fet la tria amb anterioritat però els candidats van ser refusats per no pertànyer a la taula del Consell del Districte. Els representants de les associacions han denunciat que no s'hagués convocat un grup de treball per decidir-ho. El senyor Cuesta, membre d'una de les associacions, va destacar que qualsevol persona que escullin les tres associacions, està perfectament legitimada.

Cuesta

Les persones que triem les associacions són representants nostres


Un altre dels temes conflictius ha estat la reparació de les escales Tarruell. L'Associació de Veïns de La Floresta ha recordat que ja havien advertit l'existència d'una esquerda que feia pensar en un esfondrament. A més, han denunciat el retard en la reparació de les escales. De la seva banda, el PSC ha reiterat la necessitat d'habilitar un pas alternatiu i no esperar a la reparació definitiva. Jan Carbó, tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, ha respost les crítiques dels veïns explicant que l'ajuntament ha fet tot el que ha pogut i que el problema es solventarà en un mes.

Jan Carbó

L'obra de les escales Tarruell és molt complexe


Durant la sessió Jaume Tarragó, president del Consell, ha anunciat la finalització de l'obra civil del clavegueram del districte en un mes aproximadament. Així mateix, Jan Carbó, també ha xifrat en un mes el període en què trigaran a començar les obres de cobriment del polisportiu. Segons Carbó, les actuacions tindran una durada de 3 a 4 mesos.