Les JERC despleguen una Estelada gegant per commemorar el centenari de la bandera


  • Comparteix:

Representants de les JERC penjant l'estelada

Representants de les JERC penjant l'estelada

Les JERC han desplegat una estelada gegant al mur del Monestir per commemorar el centenari de l'Estelada. L'acte ha tingut lloc a dos quarts de set de la tarda coincidint amb les vigílies dels Castellers de Sant Cugat. A més, la formació ha acompanyat la bandera amb una pancarta amb el lema '100 anys d'Estelada, més de 200 de castells. Recuperem els símbols, participem de les tradicions'.

El secretari de l'organització de les JERC, Bernat Picornell, ha explicat l'objectiu de la iniciativa.

Bernat Picornell

Amb els cent anys de l'Estelada volíem reivindicar la bandera perquè sovint no està present als diferents actes que es fan al territori.


Picornell també ha explicat per què han decidit fer coincidir el desplegament amb les vigílies dels Castellers de Sant Cugat.

Bernat Picornell

Creiem que havíem de lligar l'acte amb una activitat de cultura popular perquè la identitat nacional i la cultura van de la mà.


Per seguir homenatjant l'estelada, la formació té previst portar una exposició sobre la bandera independentista catalana que arribarà a la ciutat el proper desembre.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.