ERC reclama l'esborrany dels pressupostos de l'any que ve


Temes relacionats

Sant Cugat commemora el Dia Internacional de la Gent Gran homenatjant Mercè Rodoreda ( 4/oct/08)


  • Comparteix:

ERC denuncia que els grups de l'oposició encara no tenen cap informació sobre els pressupostos del 2009, uns pressupostos que en principi s'han de discutir en el ple municipal de la setmana que ve. En una entrevista a Cugat.cat, el portaveu d'aquesta formació, Raül Grangé, dubta que l'equip de govern els tingui a punt.

A una setmana del ple de novembre, on estava previst que es presentessin els pressupostos de l'any que ve, ERC assegura que no disposen de cap document previ que els permeti fer les seves propostes.

Escoltem el portaveu de la secció local d'ERC, Raül Grangé, en declaracions a Cugat.cat.

Raül Grangé

Que a una setmana del ple cap grup polític disposi d'un esborrany dels pressupostos no indica una voluntat de diàleg que, més que mai, és necessària.




Grangé espera que els pressupostos s'acabin centrant en les polítiques socials i en els programes de formació i de promoció econòmica. De la mateixa manera, considera que s'haurien d'acabar tota una sèrie d'actes que organitza l'Ajuntament que ERC considera 'polítiques d'aparador'.

Raül Grangé

Fa temps que denunciem el desmantellament del Servei d'Ocupació Municipal, que és necessari. S'haurien de deixar de fer polítiques d'aparador.




Grangé considera que aquests 20.000 euros que diu que es van dedicar a les celebracions del Dia Internacional de la Gent Gran s'haguessin pogut destinar a més ajudes en forma de tiquets de menjador o al manteniment de les escoles.

En aquest sentit, Grangé ha anunciat que en el proper ple el seu grup presentarà una moció a favor d'una millora de les instal·lacions de les escoles de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.