El PSC i ERC critiquen l'equip de govern per no haver entregat l'esborrany de pressupostos pel 2009


  • Comparteix:

El Ple municipal / Arxiu

El Ple municipal / Arxiu

El PSC i ERC lamenten que l'equip de govern no els hagi entregat l'esborrany dels pressupostos del 2009 que es podrien debatre en ple de dilluns. Tots dos partits coincideixen a criticar la manca de temps per estudiar l'esborrany, tot i que els grups municipals tenen una comissió informativa d'economia aquest dimarts a la tarda.

A una setmana del ple de novembre, on es podrien presentar els pressupostos de l'any que ve, ERC i el PSC han assegurat que no disposen de l'esborrany elaborat per l'equip de govern.

Segons el portaveu de la secció local d'ERC, Raül Grangé, aquesta manca de previsió no es correspon a una 'voluntat de diàleg'.

Raül Grangé

Que a una setmana del ple cap grup polític disposi d'un esborrany dels pressupostos no indica una voluntat de diàleg que, més que mai, és necessària.


Per la seva banda, el primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, ha coincidit amb ERC i ha advertit que així és difícil fer propostes.

Ferran Villaseñor

La majoria de grups donem suport als pressupostos. No és la millor manera de buscar sinèrgies positives per fer propostes.






Els grups municipals esperen que l'equip de govern els entregui l'esborrany dels pressupostos del 2009 el més aviat possible per preparar les seves propostes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.