El ple de novembre debat avui l'estat de les escoles públiques i el pla director de solidaritat internacional


Temes relacionats

ICV-EUiA reclamarà tarifes més econòmiques pel transport públic integrat (15/nov/08)

ERC denuncia l'escàs manteniment de les escoles i instituts públics (11/nov/08)


  • Comparteix:

Ple municipal / Arxiu

Ple municipal / Arxiu

Una moció d'ICV-EUiA per un sistema de tarifes del transport públic integrat més barat i una altra d'ERC per millorar el manteniment dels CEIP locals són alguns dels punts que es debatran aquest dilluns al ple municipal. Altres aspectes que es porten al ple són la sol·licitud d'un préstec per acabar el projecte de Vulpalleres Centre i l'aprovació del pla de solidaritat per al període 2009-2011.

ICV-EUiA vol una reducció del preu de bitllets i abonaments de transport pública. Ho explica el portaveu ecosocialista, Xavier Boix.

Xavier Boix

Això donaria facilitats a la gent per superar la díficil situació econòmica.



Per la seva banda, ERC instarà l'equip de govern a millorar el manteniment dels centres escolars públics de la ciutat. Raül Granger és portaveu del grup republicà.

Raül Grangé

No és un tema pressupostari, és de voluntat política. Demanem un inventari i una calendarització de prioritats.



ICV-EUiA i el PSC presentaran una altra moció sobre la situació de Nissan, Seat i empreses d'indústria auxiliar del sector de l'automòbil. Al seu torn, CiU portarà a aprovació un text sobre les millores de finançament local.

En l'àmbit d'Economia, l'equip de govern proposarà la sol·licitud d'un préstec per a la promotora pública Promusa per a la finalització del projecte Vulpalleres Centre.

També es porta avui a aprovació el pla director municipal en solidaritat i cooperació internacional per al període 2009-2011. En l'apartat de Serveis a la Ciutadania, es proposarà l'adhesió del municipi a un manifest contra la violència de gènere.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.