Tres santcugatencs formen part del comitè executiu de Noves Generacions del PP


  • Comparteix:

Juan Rafael Paulo és el nou secretari executiu de l'acció política de Noves Generacions de Catalunya

Juan Rafael Paulo és el nou secretari executiu de l'acció política de Noves Generacions de Catalunya

Els santcugatencs Juan Rafael Paulo, Ariadna Hernández i Íñigo Olazábal formen part del nou comitè executiu de Noves Generacions de Catalunya. Els tres populars formaran part, durant els propers tres anys, d'aquest nou grup de la branca juvenil del PP presidit per José Antonio Coto.

Durant l'11è Congrés de Noves Generacions es va decidir que l'actual president del grup a Sant Cugat, Juan Rafael Paulo, sigui el secretari executiu de l'acció política dins aquesta nova executiva i Ariadna Hernández, que ara s'encarrega de la vicepresidència de l'Organització de la secció local sigui la vicesecretària de la Formació a nivell nacional. D'altra banda, Íñigo Olazábal formarà part del fòrum de debats de Polítiques Socials de les Noves Generacions.

La vicesecretària de Noves Generacions de Catalunya, Ariadna Hernández, ha explicat a Cugat.cat l'objectiu que es marca aquest nou Comitè Executiu.

Ariadna Hernández

Tots tenim en comú el mateix propòsit que és tornar un altre cop a fer una gran afiliació com hem fet a Sant Cugat en els darrers mesos.


El congrés de la branca juvenil del PP va tenir lloc també per a la polèmica després que no s'acceptessin els 66 avals presentats per la candidatura dels crítics liderada per David Mejía. Segons Hernández, les crítiques de Mejía no tenen fonament.

Ariadna Hernández

Aquesta candidatura que es va formar no era ni candidatura. El reglament ja deia ben clar que hi havia uns requeriments que no es van respectar.





Els 17 compromissaris de Sant Cugat que van participar en aquest congrés van donar suport a la candidatura oficial de José Antonio Coto.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.