Cinc-centes persones participaran en el sopar de lluita contra el càncer


  • Comparteix:

Cinc-centes persones participaran aquest dissabte en el sopar anual que organitza la delegació santcugatenca de l'Associació Espanyola contra el càncer per recaptar diners per ajudar els afectats per aquesta malaltia. De moment, la resposta i les aportacions d'empreses i entitats de la ciutat han superat les previsions.

La presidenta de la delegació santcugatenca de l'Associació ha explicat que han hagut de deixar gent fora del sopar perquè estan totes les places cobertes. Segons Marta Martí, la resposta ciutadana està sent molt positiva i fins i tot ha superat les previsions:

Marta Martí

Els diners es destinen als malalts, a la prevenció i a la investigació


Com cada any, durant el sopar, que se celebra a la masia de Can Magí, es farà una subhasta d'objectes i regals procedents de donacions de comerços de la ciutat i es vendran quadres a un preu més baix del seu valor. Tot, segons Marta Martí, per recollir prou diners per ajudar els malalts i contribuir a pagar els tractaments.

Marta Martí

Des de l'associació oferim ajuda als malalts


El sopar estarà amenitzat amb música i actuacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.