La ciutat referma la seva lluita contra la violčncia de gčnere


Temes relacionats

Un qüestionari per detectar relacions abusives, novetat del Dia contra la Violčncia de Gčnere (10/nov/08)


  • Comparteix:

Sant Cugat se suma al rebuig de la violčncia de gčnere. Ho ha expressat el ple municipal amb una moció institucional que incideix en el foment de la sensibilització de la ciutadania per aquesta problemŕtica i en la divulgació de mecanismes de resposta contra aquestes agressions.

En aquesta moció, que coincideix amb el Dia Internacional en contra de la Violčncia de Gčnere, l'Ajuntament ha expressat el seu condol per la mort durant aquest 2008 de set dones a Catalunya a mans de les seves parelles.

A més, el consistori ha reiterat el seu compromís amb la lluita contra la violčncia de gčnere amb una moció institucional que incideix sobretot en la sensibilització ciutadana. Ho explica la regidora d'Igualtat, Susanna Pellicer.

Susanna Pellicer

Sumar esforços vers la sensibilització i detecció de qualsevol situació de violčncia contra les dones. Treballar la prevenció.


Altres dels aspectes que aborda el document són la coordinació dels diferents ŕmbits socials per fer front als casos de violčncia domčstica i el foment de la participació de les dones. D'aquesta manera, l'Ajuntament reitera el rebuig a les agressions de gčnere, tal com ja han fet altres administracions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.