Aintzane Conesa ha renunciat al càrrec de regidora en el darrer ple


Temes relacionats

Pilar Gorina assumirà el càrrec de regidora del PSC al ple de desembre ( 6/nov/08)

Aintzane Conesa deixa el seu càrrec com a regidora del PSC i la substituirà Pilar Gorina (23/oct/08)


  • Comparteix:

Aintzane Conesa

Aintzane Conesa

La socialista Aintzane Conesa ha renunciat oficialment a l'acta de regidora en el ple municipal de novembre davant la impossibilitat de combinar la responsabilitat amb la seva feina a la Generalitat. Conesa ocupava el càrrec electe des del 2003, en les àrees de Serveis a la Ciutadania i a Seguretat Ciutadana i Relacions Institucionals, i també consellera del districte de la Floresta.

L'exregidora socialista Aintzane Conesa ha formalitzat la seva renúncia i ha destacat tot el que ha après en aquests anys de política municipal

Aintzane Conesa

He après que es pot governar des de l'oposició, tot i que, evidenment, volem governar des del govern.








L'alcalde, Lluís Recoder, ha elogiat la tasca i la joventut de Conesa, i n'ha destacat el gran compromís polític.

Lluís Recoder

Em sap greu perquè l'Aintzane Conesa sempre ens ha donat feina des de la cordialitat, que no està mai renyida amb la divergència política.



El portaveu d'ERC, Raul Grangé, també ha elogiat la tasca política d'Aintzane Conesa i ha destacat la importància de l'intel·ligència emocional de l'exregidora en les relacions entre formacions polítiques.

Raul Grangé

Bona part de la seva aportació ha estat aplicar la intel·ligència emocional. Sempre ha estat un plaer negociar amb Aintzane Conesa.




La regidora popular, Berta Rodríguez, ha destacat el sentit d'ètica política de Conesa.

Berta Rodríguez

Aintzane ens ha donat una lliçó d'ètica política. Una persona que s'adona que ha de triar entre dues qüestions perquè no pot donar resposta a totes dues.




La regidora d'ICV-EUiA, Àssun Reyes, ha lloat la joventut i la trajectòria política de Conesa.

Àssun Reyes

Vas entrar molt jove i prens la decisió de marxar molt jove. Presidir les taules dels dos consistoris dels que has format part és un gran privilegi.



El portaveu de CiU, Joan Recasens, afirma que gràcies a persones com Aintzane Conesa s'aconseguirà apropar la gent que es dedica al la tasca política, independentment de la formació política a la qual representin.

Joan Recasens

Estic convençut que amb gent com l'Aintzane Conesa ajudarem a recuperar aquesta distància que separa la gent que ens dediquem a la política




El portaveu socialista, Salvador Gausa, ha destacat la 'mirada ciutadana' d'Aintzane Conesa

Salvador Gausa

En la complexitat política d'avui en dia calen persones que s'hi dediquin, que sàpiguen mirar més enllà de la tàctica partidista i que tinguin una mirada ciutadana, i crec que l'Aintzane, com a dona jove l'ha tinguda i la té.





La substituta d'Aintzane Conesa serà Pilar Gorina, que serà presentada al ple de desembre.





  • Comparteix:

COMENTARIS

Aintzane: Aunque dejes el cargo de regidora estoy seguro que seguirás muy vinculada a la política de Sant Cugat. Te deseo mucha suerte y aprovecho la ocasión para darte las gracias por tu dedicación a Sant Cugat y a desearte mucha suerte en las futuras responsabilidades que sin duda te asignarán. Hasta pronto. José María Canals (Ex Vocal Independiente del PP en Valldoreix)

José María Canals. Enviat el 21/nov/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.