Xavier Boix es postula per entrar a l'executiva d'ICV


  • Comparteix:

El portaveu municipal ICV, Xavier Boix, espera entrar aquest cap de setmana a la nova executiva del partit. Els ecosocialistes celebren la seva assemblea general a Sabadell on participaran vuit santcugatencs per definir les línies estratègiques de la formació. Boix, juntament amb Joan Calderon i Concha Martínez, entrarà a formar part del Consell nacional.

ICV celebra aquest cap de setmana la seva assemblea general on es decidiran les línies estratègiques de la formació i els nous òrgans de govern. El portaveu municipal i president al Vallès Occidental, Xavier Boix, espera fer un pas més en l'organització i entrar a formar part de la nova executiva.

Xavier Boix

Em faria il·lusió estar al dia a dia del partit. Seria un repte i un orgull.


L'assemblea d'aquest cap de setmana també triarà els membres del Consell Nacional, on s'integraran segons tots els pronòstics dos santcugatencs més a banda de Xavier Boix, Joan Calderon i Concha Martínez. La participació santcugatenca serà especialment activa en aquesta assemblea, sobretot pel que fa a la definició de la política estratègica del partit.

Ho explica Boix.

Xavier Boix

Hem participat de forma molt activa sobretot en el document d'estratègia política. Està centrat en buscar el realisme de l'organització i el perfil més roig.


L'assemblea s'allargarà fins a diumenge. La representació del Valès Occidental estarà encapçalada per Xavier Boix com a president i pel portaveu comarcal, el també santcugatenc Jordi Casas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.