Els equipaments educatius i sociosanitaris, prioritat de CiU per al Pla d'Equipaments


Temes relacionats

ICV-EUiA dubta que el resultat del procés participatiu del pla d'equipaments sigui satisfactori (28/oct/08)

Els santcugatencs prioritzen instal·lacions sanitàries i socials en el pla d'equipaments (17/oct/08)

Més de 400 propostes en el procés participatiu del pla d'equipaments ( 2/oct/08)

Escales mecàniques per unir el Monestir i la rambla del Celler, proposta del PSC per al pla d'equipaments ( 1/oct/08)


  • Comparteix:

Jordi Puigneró, Mercè Conesa i Cristina Paraira durant la roda de premsa

Jordi Puigneró, Mercè Conesa i Cristina Paraira durant la roda de premsa

CiU valora molt positivament el procés participatiu per elaborar el Pla d'Equipaments que s'ha fet a la ciutat en les últimes setmanes. Segons la federació nacionalista, les preocupacions dels ciutadans són les mateixes que les seves. En aquest sentit han destacat com a prioritats per a Sant Cugat els equipaments educatius i sanitaris. CiU ha tornat a reiterar la necessitat que la Generalitat no demori més la construcció del tercer CAP i l'hospital de referència i han tornat a demanar els jutjats de primera instància per a la nostra ciutat.

La presidenta local d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC), Cristina Paraira, ha explicat que era important per a la ciutat obrir un procés participatiu per saber què vol la ciutadania i per què necessita segons quins equipaments.

Cristina Paraira

Estem molt contents de la participació que ha tingut tan a nivell quantitatiu com a nivell qualitatiu. És important no només saber què vol la ciutadania sinó també per què.


CiU creu l'equip de govern ha fet bé els deures en el procés participatiu per al Pla d'Equipaments i critica que algunes de les necessitats que té la ciutat no es puguin tirar endavant per culpa de la Generalitat. En aquest sentit han destacat temes com el retard en la construcció del tercer CAP i de l'hospital de referència, així com la històrica demanda d'uns jutjats de primera instància per a la ciutat.

La federació nacionalista, però, considera important també no deixar de banda els districtes i equipaments que ara estan aturats a l'espera de l'aprovació d'aquest pla d'equipaments. Ho ha dit la membre de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) i tinenta d'alcalde de Territori, àrea que ha impulsat el procés participatiu, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Des de CiU creiem per exemple que el Casino de la Floresta és una aposta viva que no ha d'entrar en crisi amb les noves prioritats de la ciutat.


Conesa ha destacat la importància de reservar sòl per a la construcció d'escoles bressol i altres centres educatius, així com per a la construcció de la segona residència pública per a la tercera edat i també ampliar les places concertades de residències privades. Segons Conesa aquestes són algunes de les principals mancances de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.