Recoder qüestiona la injecció de 8.000 milions als municipis promesa per Zapatero


  • Comparteix:

L'alcalde considera un 'pegat' l'anunci d'una partida de 8.000 milions d'euros per als ajuntaments fet pel president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero. En una entrevista a Cugat.cat, Lluís Recoder ha dit que l'executiu espanyol improvisa mesures per afrontar la crisi i ha tornat a reclamar que no es congeli l'aportació de l'estat als municipis en els pressupostos de l'any que ve.

El president espanyol ha promès injectar 8.000 milions d'euros als ajuntaments perquè els ens locals promoguin obres públiques. Amb aquesta mesura, que s'inclou en el vuitè paquet anticrisi de l'executiu espanyol, Rodríguez Zapatero espera que es creïn 300.000 llocs de treball i que es reactivi l'activitat econòmica.

En una entrevista a Cugat.cat, l'alcalde ha qüestionat l'anunci de Rodríguez Zapatero.

Lluís Recoder

És un pegat que forma part d'una cadena de pegats del govern espanyol, que al principi negava la crisi i ara improvisa.


Recoder ha afegit que la injecció de 8.000 milions d'euros només serveria per compensar una part de la pèrdua d'ingressos dels municipis, que l'any que ve veuran congelada l'aportació econòmica de l'Estat. L'alcalde ha recordat que aquesta decisió suposarà, a Sant Cugat, una pèrdua de 600.000 euros per a l'any vinent.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Interessant: La parlamentaria Montserrat Colldeforns va tenir el plaer d'explicar-nos que, segons la proposta generada pel govern de l'estat en matèria d'economia, implicaria que l'ajuntament de SCV podria rebre uns 13 milions d'euros. Se'm fa difícil pensar que el Sr. Recoder no els trobi adients!! Ara bé, perdre ingressos per disposar d'un organisme ineficient que no sap recaptar diners (IMPULSIS) i que obliga a demanar l'actuació de la diputació...això sí que és ser adient, oi? O potser tenir un deute pendent d'uns quants mil.lions d'euros amb la empresa TMA també és ser eficient i saber afrontar la crisi? PROU DEMAGÒGIA, SR. ALCALDE!!!!!!!!!!!

ALEX SANTIGOSA. Enviat el 30/nov/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.