CIU i ERC demanen la gratuïtat total i completa del peatge de les Fonts


  • Comparteix:

Convergència i Unió i ERC presentaran dues mocions al ple demanant a la Generalitat la supressió total del peatge de Les Fonts. Aquestes formacions consideren que la supressió per a usuaris habituals en el tram entre Terrassa i Rubí Nord no soluciona les necessitats de mobilitat entre Terrassa i Sant Cugat i continua provocant cues a l'avinguda de l'Estatut de Rubí.

Des d'ERC s'afirma que les mesures que s'han pres per part de la Generalitat són insuficients perquè només beneficien els usuaris de l'autopista que fan el trajecte Terrassa-Rubí Nord. Així ho explica el seu portaveu, Eduard Pomar:

Eduard Pomar

Les mesures que ha pres la Generalitat no ressolen el problema del peatge de les Fonts i només beneficien els usuaris que fan el trajecte Terrassa-Rubí Nord.


La federació nacionalista també presentarà una moció demanant al govern català que ampliï la gratuïtat del peatge a tot el tram comprés entre Terrassa i Sant Cugat, i no només fins a la sortida de Rubí Nord. Convergència i Unió vol que el pas per l'autopista sigui gratuït per tots els usuaris, sigui quina sigui la sortida que facin servir.
Els sotspresident de la federació, Joan Recasens, reconeix que la situació actual obliga a molts usuaris a pagar per fer els seus desplaçaments diaris.

Joan Recasens

El fet de que no hi hagi vies alternatives ens fa demanar la supressió d'aquest peatge.


Des d'ERC també s'ha demanat la supressió d'altres peatges com el de Mollet, Martorell, o els Túnels de Vallvidrera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.