Recoder: 'Veiem bé les inversions, però mantenim la demanda d'un millor finançament per als ajuntaments'

Recoder, en l'acte per un nou finançament per als municipis

Política

Publicat el 2/des/08 per Josep Gimeno

L'alcalde rep amb satisfacció la inversió que farà el govern espanyol a Sant Cugat, però adverteix que aquest pla no aturarà la demanda d'un millor finançament per als consistoris. Lluís Recoder manté les crítiques al govern espanyol, al qual acusa d'anar a remolc de la crisi econòmica.

L'equip de govern encara no ha decidit quins projectes de ciutat es beneficiaran de la inversió de l'executiu espanyol. Recoder ha avançat a Cugat.cat que els diners es podrien repartir entre les diverses àrees de govern.

Segons l'alcalde, Sant Cugat té diversos projectes a la cartera que ara es podran executar gràcies a la inversió del govern espanyol.

Lluís Recoder

Pot haver-hi projectes culturals i d'altres àmbits que en surtin beneficiats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'alcalde ha subratllat que aquesta inversió del govern espanyol no dilueix la demanda dels partits catalans per aconseguir un nou model de finançament per als municipis.

Lluís Recoder

Això no arregla el problema del finançament local i no treu vigència a les reclamacions que fem.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



CiU, ERC i ICV van acusar la setmana passada el PSC de trencar la unitat dels partits catalans en la reclamació d'un nou finançament per als consistoris.

Recoder també ha destacat que la transferència d'ingressos als ajuntaments continua congelada en els pressupostos del govern espanyol per a l'any vinent. En aquest sentit, l'alcalde ha recordat que aquesta congelació implicarà una pèrdua d'ingressos d'uns 600.000 euros a Sant Cugat.