Nou concurs de vídeos de Nadal al canal YouTube de Sant Cugat


  • Comparteix:

Lluís Recoder, pronunciant el discurs de Nadal a YouTube

Lluís Recoder, pronunciant el discurs de Nadal a YouTube

L'Ajuntament ha creat una secció al canal YouTube Sant Cugat on els ciutadans poden penjar-hi la seva felicitació de Nadal en format audiovisual. L'alcalde ja ha penjat al canal un vídeo de felicitació de les festes.

Els vídeos que vulguin concursar-hi hauran de tenir com a màxim un minut de durada i, en algun moment, ha d'incloure la frase 'Des del Canal YouTube de Sant Cugat (et desitjo, us desitgem, et desitgem...) unes dolces festes!'. Tothom qui vulgui participar en aquest concurs haurà d'enviar la seva felicitació abans del 7 de gener del 2009.

L'alcalde ha inaugurat el concurs i en el seu missatge, de poc més d'un minut de durada, desitja als santcugatencs unes bones festes nadalenques i els recomana que dediquin temps a la gent que s'estimen. També envia un missatge especial a les persones que es vegin afectades per la crisi.

Lluís Recoder

Vull enviar un record especial a la gent afectada per la crisi econòmica. Ara és quan els valors d'amistat i solidaritat prenen més importància.


El vídeo, publicat al canal Sant Cugat de YouTube, té un format innovador i incorpora paraules clau sobreimpressionades que apareixen en pantalla a mesura que l'alcalde va parlant.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.