L'alcalde critica l'increment d'un 7% de les tarifes de la T-10


  • Comparteix:

Lluís Recoder

Lluís Recoder

L'alcalde, Lluís Recoder, critica la pujada de les tarifes del transport públic per a l'any vinent. Recoder ha dit que l'increment de gairebé un 7% de la T-10 d'una i dues zones arriba 'en el pitjor moment' per les famílies i ha explicat que li sorprèn aquesta mesura per la 'manca de sensibilitat'.

L'alcalde veu malament la pujada en tots els sentits.


Lluís Recoder

Des de Sant Cugat ho veig molt malament per l'increment i pel moment.



Recoder s'ha mostrat a favor però de la creació, per el curs vinent, de la targeta T-12. Aquest nou títol de transport permetrà viatjar tot l'any els menors de 4 a 12 anys per 35 euros. L'alcalde ho ha qualificat de 'pas endavant'.

Recoder ha dit que aquesta mesura afectarà molts santcugatencs que treballen a Barcelona i que utilitzen diàriament la T-10. En aquest sentit, ha explicat que aquesta mesura, tot i no parlar de 'grans xifres' gravarà la capacitat econòmica i de compra de les famílies.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Estic cansat de pagar dues zones per anar a Muntaner (9 estacions), d'una línia feta fa 70 anys mentres que de Sta. Coloma o Badalona per anar a L'Hospitalet o El Prat paguen 1 zona per 30 estacions. l'No tots som iguals devant de la ATM. No pot fer res l'ajuntament?. Terrassa, Rubí i Sabadell també ho pateixen

Pagano FGC. Enviat el 5/des/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.