El PP considera una 'agressió' i un 'menyspreu ' la vinyeta de Paco Minuesa

Política

Publicat el 10/abr/07 per Marina Romero

La portaveu del PP, Berta Rodríguez, qualifica de 'desagradable' el dibuix de l'il·lustrador santcugatenc Paco Minuesa publicat al diari 'El País', on apareixien junts els símbols d'ETA i el Partit Popular. Rodríguez justifica la querella presentada pels populars contra l'artista, ja que, segons diu, l'autor equipara 'un partit demòcrata amb una banda terrorista il·legal'.

Segons el Partit Popular, el dibuix que il·lustrava un text del catedràtic de dret de la Universitat de Barcelona, José Antonio González Casanova, realitzat pel santcugatenc Paco Minuesa és 'desagradable' i fa una 'equiparació errònia'. La portaveu del grup popular a Sant Cugat, Berta Rodríguez, explica perquè el PP espanyol s'ha querellat en contra de l'il·lustrador.

Berta Rodríguez

La denúncia és del tot normal. Considerem desagradable el dibuix perquè equipara un partit demòcrata amb una banda terrorista que no és legal.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La querella interposada pel Partit Popular és una resposta, segons Berta Rodríguez, a una 'agressió' i un 'menyspreu' de l'il·lustrador santcugatenc. De moment, el Partit Popular romandrà a l'espera de la decisió final que dictamini el jutge.

Recordem que l'il·lustrador Paco Minuesa està citat a declarar el proper 20 d'abril, juntament amb l'articulista González Casanova, per explicar els motius que el van portar a dissenyar la vinyeta.