Àngels Solé: 'El problema de l'EMD és Montserrat Turu'

Àngels Solé / Arxiu

Política

Publicat el 5/des/08 per Oriol Sumsi

La portaveu del grup CiU-Actuem a l'EMD de Valldoreix, Àngels Solé, nega totes les acusacions de Montserrat Turu i afirma que els problemes de Valldoreix tenen com a origen la presidenta, a qui acusa de tergiversar la realitat. Segons Solé, els vocals de la Candidatura de Progrés i Catalanista continuen sense entendre que estan en minoria i que governar en coalició significa consensuar totes les decisions.

Àngels Solé nega qualsevol implicació del grup municipal de CiU en les actuacions dels vocals de CiU-Actuem i acusa Montserrat Turu i els vocals del seu grup de provocar aquesta nova crisi.

Àngels Solé

Sant Cugat no s'hi posa per res. El problema el tenim amb Montserrat Turu, que no entén què és un govern de coalició.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Solé assegura que cap dels punts de l'ordre del dia de la junta de veïns d'aquest dijous era urgent, i que no es perdrà cap subvenció ni hi haurà cap problema amb el complex esportiu per culpa seva.

Àngels Solé

Montserrat Turu sempre tergiversa les coses a favor seu, sempre intenta manipular la informació. És ella qui no compleix el pacte.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La portaveu de CiU-Actuem confia que els dos grups arribaran a un acord i que els punts pendents seran aprovats durant la propera junta de veïns, una junta que espera que tingui lloc dijous de la setmana que ve.