Junta de veïns extraordinària a l'EMD de Valldoreix després del conflicte entre Turu i CiU-Actuem


Temes relacionats

Àngels Solé: 'El problema de l'EMD és Montserrat Turu' ( 5/des/08)

Montserrat Turu acusa CiU de Sant Cugat de boicotejar l'EMD de Valldoreix ( 5/des/08)

Noves desavinences entre Turu i CiU-Actuem a l'EMD de Valldoreix ( 4/des/08)


  • Comparteix:

L'EMD de Valldoreix celebra aquest dimarts una junta de veïns extraordinària. En aquesta sessió, s'han de debatre diversos punts que CiU-Actuem va rebutjar dijous passat per desavinences amb l'altre grup de l'equip de govern, la Candidatura de Progrés i Catalanista.

CiU-Actuem va votar en contra de tots els punts de la junta de veïns de dijous passat, tot i formar part de l'equip de govern, per desavinences amb la Candidatura de Progrés i Catalanista en el projecte de la plaça de la Centralitat. El grup nacionalista va demanar l'ajornament de la sessió per consensuar aquest punt abans de portar-lo a aprovació, una opció descartada per la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu.

Ara Turu ha convocat una sessió plenària extraordinària per intentar aprovar diversos punts que considera 'urgents' per al funcionament del dia a dia de l'administració. Entre aquests punts, hi ha una modificació pressupostària, una sol·licitud de subvenció d'uns fons europeu i una moció. En canvi, no es porten debat els punts sobre la plaça de la centralitat, punt de conflicte en la darrera junta de veïns.

Turu va avançar a Cugat.cat la possibilitat de convocar una nova junta de veïns.

Montserrat Turu

Tornarem a donar una oportunitat a CiU perquè s'aprovin aquests punts.



Les desavinences entre els grups CiU-Actuem i la Candidatura Catalanista i de Progrés va comportar un creuament de declaracions públiques. Segons Turu, el grup nacionalista rep consignes polítiques de CiU de Sant Cugat per boicotejar el govern de l'EMD. En canvi, la portaveu nacionalista, Àngels Solé, afirma que els problemes de Valldoreix tenen com a origen la presidenta, a qui acusa de tergiversar la realitat.

Escoltem el creuament d'acusacions als micròfons de Cugat.cat.


Montserrat Turu / Àngels Solé

Només s'entén la postura de CiU si hi ha una consigna política. / El problema no és Sant Cugat; el problema és la manca de cultura de coalició de Turu.


La setmana passada, el pacte de govern de CiU-Actuem i la Candidatura Catalanista i de Progrés va complir un any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.