Fractura al govern de l'EMD de Valldoreix després d'un nou enfrontament entre Turu i Solé


Temes relacionats

Recoder nega ingerències de CiU de Sant Cugat a l'EMD ( 5/des/08)

Montserrat Turu: 'Hi ha consignes polítiques per boicotejar el govern de l'EMD de Valldoreix' ( 6/des/08)

Àngels Solé: 'El problema de l'EMD és Montserrat Turu' ( 5/des/08)

Noves desavinences entre Turu i CiU-Actuem a l'EMD de Valldoreix ( 4/des/08)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, adverteix que el pacte de govern a Valldoreix corre el perill de trencar-se després que els seus socis de govern, CiU-Actuem, hagin tornat a votar en contra de punts de la junta de veïns extraordinària d'aquest dimarts. El grup nacionalista, que referma el desig de mantenir l'aliança política, justifica el seu posicionament per desavinences amb la forma de governar de Turu.

CiU-Actuem només ha votat a favor d'un punt de l'ordre del dia. En els dos punts restants, aquest grup hi ha votat en contra en considerar que no eren urgents pel dia a dia de Valldoreix i per mostrar 'el seu rebuig a l'estil de governar de Turu'.

La portaveu de CiU-Actuem, Àngels Solé, ha denunciat la ingerència de Turu en les àrees de govern de CiU-Actuem i ha demanat a la presidenta 'cultura de coalició'.

Àngels Solé

Som un soci majoritari de govern i ens mereixem un respecte. Els governs de coalició no funcionen així. Reiterem el nostre compromís amb el pacte.



Per la seva banda, Turu acusa Solé d'actuar per principis partidistes i d'incomplir el pacte de govern. Segons la presidenta de l'EMD, el posicionament de CiU-Actuem és d'una 'irresponsabilitat absoluta' i pròpia d'una formació que fa oposició a l'equip de govern del qual forma part.

Turu assegura que hi haurà un abans i un després d'aquesta junta de veïns.

Montserrat Turu

Avui s'ha escenificat el trencament. Consideraré aquesta situació. Deixaré 48 hores per analitzar-ho tot.


Aquest junta de veïns extraordinària ha tingut lloc després que CiU-Actuem rebutgés diversos punts en una sessió la setmana passada per desavinences amb l'altre grup de l'equip de govern, la Candidatura de Progrés i Catalanista encapçalada per Turu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.