Mira-sol dedicarà les partides de lliure distribució a millorar les voreres i l'arbrat


Temes relacionats

Mira-sol té 570.000 euros de pressupost de lliure disposició i cap projecte per invertir ( 3/jun/08)


  • Comparteix:

Vista d'un carrer ja urbanitzat de Mira-sol

Vista d'un carrer ja urbanitzat de Mira-sol

Mira-sol dedicarà les partides de lliure distribució a la renovació i adaptació de les voreres, a l'arbrat del sector 11-13 del districte i a la pavimentació del pàrquing del costat de l'escola La Farga, on també s'hi farà un encintat d'arbres. Ho ha aprovat el consell de districte d'aquest dimecres al vespre, on també s'ha acordat que es treballarà per elaborar projectes per presentar als ajuts que atorgarà el govern espanyol als municipis a principis de l'any que ve.

Mira-sol compta amb uns romanents de les partides de lliure distribució d'anys anteriors de prop de 440.000 euros i la previsió de l'any que ve és de més de 200.000 euros. El consell de districte d'aquest dimecres ha servit per aprovar a què es destinaran aquests recursos, després que el grup de treball pertinent ha treballat les propostes que ha rebut dels veïns.

Així, es destinaran 10.500 euros a fer un encintat d'arbres i arbusts al terreny que es fa servir de pàrquing que està al costat del pavelló de l'escola La Farga, molt a prop de l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) d'aquest districte, i 30.000 euros per asfaltar-lo.

La renovació i adaptació de les voreres s'endurà la partida més gran amb 400.000 euros, mentre que l'arbrat del sector 11-13 de Mira-sol comptarà amb 170.000 euros. També s'instal·larà una font al camí de Sant Cugat a Papiol i es tancarà el pati del Casal Cultural de Mira-sol.

Escoltem el president del consell de districte, Xavier Martorell.

Xavier Martorell

Pavimentar el terreny del costat del poliesportiu costarà uns 30.000 euros i encintar-lo amb arbrat uns 10.500.



Durant el consell de districte també s'ha acordat que es treballarà per elaborar projectes que es presentaran als ajuts que atorgarà l'any vinent el govern espanyol. Les sol·licituds per a finançar projectes amb càrrec al Fons Estatal d'Inversió Local s'hauran de presentar entre el 10 i el 24 de gener i són inversions que s'hauran de realitzar al llarg de 2009.

D'altra banda, la futura regidora socialista, Pilar Gorina, substituirà a partir del proper consell de districte al regidor Àlvar Roda. Gorina assumirà el càrrec de regidora en substitució d'Aintzane Conesa i participarà als consells de Mira-sol ja que és veïna del districte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.