El PSC presenta una desena d'esmenes a les ordenances fiscals, però l'equip de govern només en contempla una


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor i Salvador Gausa

Ferran Villaseñor i Salvador Gausa

La transmissió de locals amb activitat econòmica podria tenir una bonificació del 75% en l'impost sobre l'increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana. Aquesta és l'única de les 10 esmenes del PSC a les ordenances fiscals de l'any vinent que l'equip de govern s'ha compromès a estudiar.

Aquesta bonificació s'aplicaria en cas de complir-se dos requisits: que la transmissió es faci en cas de defunció o de pares a fills, i que el local mantingui la seva activitat. El regidor del PSC Ferran Villaseñor explica el contingut i l'objectiu d'aquesta esmena a les ordenances.

Ferran Villaseñor

Amb aquesta mesura, volem promocionar el comerç local i facilitar el traspàs del local.








Aquesta és l'única de les 10 al·legacions del PSC a les ordenances fiscals de l'any vinent que l'equip de govern s'ha mostrat disposat a estudiar. Els socialistes també han proposat a l'equip de govern no augmentar el preu de les zones blaves d'aparcament, crear una quota d'ús exclusiu de les piscines municipals i diverses bonificacions en l'impost sobre béns immobles (IBI).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.