L'equip de govern aprofita el pla d'equipaments per paralitzar projectes de ciutat, segons ERC


Temes relacionats

ERC alerta de mancances en la diagnosi pel pla d'equipaments ( 6/oct/08)


  • Comparteix:

Ignasi Millet i Toni Ramon durant la roda de premsa

Ignasi Millet i Toni Ramon durant la roda de premsa

ERC considera que l'equip de govern està fent servir el pla d'equipaments com a 'excusa' per no tirar endavant alguns projectes de la ciutat que ja tenien el consens polític i estaven pressupostats abans de posar en marxa el pla. A més, la formació republicana critica la diagnosi del pla d'equipaments per ser 'escassa' i 'poc representativa'.

ERC ha valorat la diagnosi del pla d'equipaments com a 'escassa' i creu que 'no ha insistit en les necessitats reals del districtes'. La formació republicana considera que les enquestes que s'han fet pel pla són 'simbòliques pel que fa a la participació' i que hi ha una 'manca de voluntat política' per part de l'equip de govern per entendre les peticions reals de la població.

A més, ERC té la impressió que el pla d'equipaments ha paralitzat aquelles inversions que en el passat mandat, quan els republicans formaven part de l'equip de govern, ja havia pactat. Escoltem Ignasi Millet, membre de la comissió del pla d'equipaments d'ERC.

Ignasi Millet

Hi ha una manca de voluntat política i la diagnosi és escassa. Sembla que sigui una excusa per paralitzar les inversions que ERC ja havia pactat.



Algunes d'aquestes inversions són el Casino de la Floresta, la masia de Can Quitèria, la sala de concerts i les escoles bressol municipals, tal com explica el regidor republicà Toni Ramon.

Toni Ramon

Els acords per les escoles bressol han quedat aturats i sense efecte pel pla d'equipaments.




ERC ha remarcat que precisament en temps de crisi l'administració local hauria de consolidar centres i seus d'entitats que ja estaven projectats en l'anterior mandat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.