El PSC se suma a les demandes dels veïns del carrer de la Creu


  • Comparteix:

El PSC presentarà una moció al ple de febrer sumant-se a les demandes d'alguns veïns sobre les obres de vianantització del carrer de la Creu. Els socialistes asseguren que l'Ajuntament NO ha tingut en compte l'opinió d'aquests veïns i que l'actual projecte crearà una divisió entre dues zones de la ciutat.

D'aquesta forma, el grup socialista se suma a les demandes dels veïns, que volen que es talli totalment el trànsit de vehicles i el carrer de la Creu sigui d'ús exclusiu pels vianants. Segons el portaveu socialista, Jordi Menéndez, les obres han demostrat, contra el que assegura l'equip de govern, que es pot tallar el pas de vehicles pel carrer de la Creu:

Jordi Menéndez

Els veïns ha de tenir la mateixa morfologia que el carrer de la Torre. Aquestes obres interminables han posat de manifest la prescindibilitat d'aquest carrer per la mobilitat


Els socialistes també creuen que aquesta actuació consolida una divisió de la ciutat, entre la zona de davant i darrere del monestir. Aquesta divisió, segons diuen, va començar amb la construcció de l'avinguda de Francesc Macià, s'ha consolidat amb un cúmul d'errors de l'equip de govern, i ara es veuria refermada amb el tracte diferenciat que tindran els carrers de la Creu i de la Torre. Segons Menéndez, el que consideren més greu és que les obres s'han fet sense voluntat de consens:

Jordi Menéndez

No hi ha hagut manera. Han fet les obres sense consens, i les han executat malament.


Els socialistes també demanen que les obres d'aquest carrer es paralitzin immediatament, perquè l'alçada actual de les voreres pot provocar inundacions d'aigües pluvials en alguns comerços.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.