Recoder, Gausa, Martorell i Núñez, candidats al concurs 'Botifler de l'any' de l'AJSC


Temes relacionats

La portaveu del PP, Botiflera de l'Any segons l'AJSC (17/mai/08)


  • Comparteix:

Els quatre candidats al premi 'Botifler de l'any'

Els quatre candidats al premi 'Botifler de l'any'

Un centenar de persones ja han votat per escollir el 'Botifler de l'any' en un concurs organitzat per segon any consecutiu per l'Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC). En aquesta edició, els candidats al premi són l'alcalde, Lluís Recoder, el portaveu del PSC, Salvador Gausa, el regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, i la constructora Nuñez i Navarro. Ara per ara, el més votat és Xavier Martorell.

En paraules d'un dels membres de l'Assemblea de Joves, Ignasi Bea, a Cugat.cat, aquest guardó va dirigit als polítics que han estat protagonistes, en algun moment de l'any, d'algun esdeveniment social contrari als interessos dels santcugatencs.

Bea ha recordat qui eren, històricament, els botiflers.

Ignasi Bea

Eren els catalans que en lloc de lluitar per les llibertats de Catalunya es posicionaven a favor de Castella i França.


El botifler de l'edició anterior va ser la portaveu del PP, Berta Rodríguez. Bea ha dit que en aquell cas no es va organitzar cap votació perquè 'hi havia prou motius per lliurar-li a Rodríguez'.

Lluís Recoder, Salvador Gausa, Xavier Martorell i la constructora Nuñez i Navarro són els quatre candidats al premi. Per escollir-los, Ignasi Bea ha explicat que s'han basat en els diversos esdeveniments polítics i socials del 2008.

Ignasi Bea

A Recoder per penjar la bandera espanyola, a Gausa per diverses declaracions, a Nuñez i Navarro per Torre Negra i a Martorell pels fets de Barraques.


Les votacions es poden fer fins després de Nadal a través de l'adreça electrònica www.ajsantcugat.org.



  • Comparteix:

COMENTARIS

¿No hay alguien en la redacción de cugat.cat que revise las "noticias" antes de colgarlas en la Red? ¿Realmente consideran noticia que una colla de gamberros y cantamañanas como los de la AJSC hayan decidido desprestigiar a un político? Son estos mismos que van pintando las paredes de nuestras calles, y que alborotan los actos políticos que no son de su agrado. ¿Para cuando un poco de seriedad, cugat.cat?

Indignat. Enviat el 16/des/08


Ei indignat, calmat una mica. A més, a més, t'has equivocat, hauries d'haver-te posat indignado... L'AJSC potser a tu et sembla un grup de gamberros, però és un col·lectiu que fa més activitats i té més incidència que tu i els teus ciutadans. per cert, aprèn català, que estàs a Catalunya, no ho oblidis

Genís. Enviat el 16/des/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.