Recoder, Gausa, Martorell i Núñez, candidats al concurs 'Botifler de l'any' de l'AJSC

Els quatre candidats al premi 'Botifler de l'any'

Política

Publicat el 16/des/08 per Laura Grau

Un centenar de persones ja han votat per escollir el 'Botifler de l'any' en un concurs organitzat per segon any consecutiu per l'Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC). En aquesta edició, els candidats al premi són l'alcalde, Lluís Recoder, el portaveu del PSC, Salvador Gausa, el regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, i la constructora Nuñez i Navarro. Ara per ara, el més votat és Xavier Martorell.

En paraules d'un dels membres de l'Assemblea de Joves, Ignasi Bea, a Cugat.cat, aquest guardó va dirigit als polítics que han estat protagonistes, en algun moment de l'any, d'algun esdeveniment social contrari als interessos dels santcugatencs.

Bea ha recordat qui eren, històricament, els botiflers.

Ignasi Bea

Eren els catalans que en lloc de lluitar per les llibertats de Catalunya es posicionaven a favor de Castella i França.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El botifler de l'edició anterior va ser la portaveu del PP, Berta Rodríguez. Bea ha dit que en aquell cas no es va organitzar cap votació perquè 'hi havia prou motius per lliurar-li a Rodríguez'.

Lluís Recoder, Salvador Gausa, Xavier Martorell i la constructora Nuñez i Navarro són els quatre candidats al premi. Per escollir-los, Ignasi Bea ha explicat que s'han basat en els diversos esdeveniments polítics i socials del 2008.

Ignasi Bea

A Recoder per penjar la bandera espanyola, a Gausa per diverses declaracions, a Nuñez i Navarro per Torre Negra i a Martorell pels fets de Barraques.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les votacions es poden fer fins després de Nadal a través de l'adreça electrònica www.ajsantcugat.org.