ICV-EUiA vol que es traspassi a la Generalitat part de la inversió en habitatge públic en el pressupost del 2009


  • Comparteix:

Moment de la roda de premsa

Moment de la roda de premsa

ICV-EUiA demana a l'equip de govern que traspassi a la Generalitat part de la inversió en habitatge públic dels pressupostos de l'any vinent. Aquesta és una de les propostes ecosocialistes al govern local per votar a favor dels comptes del 2009. ICV-EUiA, que ja ha donat suport a les ordenances fiscals, dirà sí al comptes municipals si l'equip de govern hi introdueix part de les seves demandes.

Amb el traspàs d'aquestes inversions en habitatge a la Generalitat, l'Ajuntament podria destinar els diners alliberats a comprar sòl privat per construir-hi nous equipaments i habitatge. Segons els ecosocialistes, aquesta mesura també permetria al consistori comprar habitatge privat que no té sortida al mercat per dedicar-lo a funcions socials.

Xavier Boix és el portaveu d'ICV-EUiA.


Xavier Boix

Volem que l'Ajuntament compri habitatge que té dificultats per sortir al mercat.



Encara en inversions, els ecosocialistes volen que, en els pressupostos, s'hi incloguin la creació de noves places d'escola bressol, la reforma del Casino de la Floresta, l'adequació de les pistes de Sant Francesc i la urbanització de sectors de la Floresta.

En l'apartat de despesa ordinària dels comptes , ICV-EUiA insta l'equip de govern a mantenir o incrementar les partides econòmiques que garanteixin la cohesió social al municipi.

Boix resumeix les demandes del grup ecosocialista en despesa ordinària.



Xavier Boix

Cal mantenir els ajuts a les entitats, potenciar les polítiques per ajudar els col·lectius necessitats, promoure polítiques econòmiques...



ICV-EUiA ha subratllat que un vot favorable als pressupostos de l'any vinent no implica responsabilitzar-se de 'capítols de mala gestió econòmica' de l'equip de govern. D'aquesta manera, els ecosocialistes es desmarquen del PSC, que ha demanat una auditoria a diversos aspectes de l'administració municipal per donar suport als comptes del 2009.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.