Recoder: 'La Policia Local no té agents intocables'


Temes relacionats

CCOO demana la dimissió del Síndic de Greuges per les seves crítiques a la Policia Local (17/des/08)

Puntualitzacions del Síndic de Greuges a la notícia publicada per Cugat.cat (16/des/08)

El Síndic alerta sobre l'existència de policies 'intocables' (15/des/08)


  • Comparteix:

L'alcalde defensa la professionalitat de la Policia Local i nega l'existència d'un col·lectiu d'agents intocables al cos de seguretat, tal com va denunciar el Síndic de Greuges local a Cugat.cat. Tot i això, Recoder assegura que Jaume Clavell té 'una opinió positiva' de la policia municipal i que l'ha expressat sovint públicament.

Recoder ha subratllat que l'Ajuntament sanciona els casos 'ínfims' de la mala professionalitat de la Policia Local o de qualsevol altre àmbit de l'administració municipal. En aquest sentit, l'alcalde ha assegurat que les paraules del síndic en referència a 'uns agents intocables' s'han de contextualitzar.

Lluís Recoder

Si hi ha indicis d'alguna irregularitat, s'obre un expedient sancionador. S'ha de contextualitzar el que el Síndic volia dir. Penso que no volia dir el que s'ha deduït de les seves paraules.



L'alcalde ha elogiat públicament la feina dels policies i ha demanat a la ciutadania que doni suport a la tasca dels agents.

Lluís Recoder

Tenim un cos policial molt professional i demano comprensió cap a la tasca dels agents.


El Síndic de Greuges, Jaume Clavell, va alertar de l'existència d'agents 'intocables' a la Policia Local en una entrevista aquesta setmana a Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.