Tots els partits aposten per consensuar els pressupostos municipals


Temes relacionats

L'equip de govern presenta un projecte de pressupostos del 2009 per fer front a la crisi i amb accent social (17/des/08)

ICV-EUiA vol que es traspassi a la Generalitat part de la inversió en habitatge públic en el pressupost del 2009 (17/des/08)

ICV-EUiA se suma a l'acord entre l'equip de govern i ERC per les ordenances fiscals (16/des/08)

El PSC posa condicions per donar suport als pressupostos de l'any vinent (10/des/08)


  • Comparteix:

Els pressupostos es debatran el proper dilluns en un ple extraordinari

Els pressupostos es debatran el proper dilluns en un ple extraordinari

Els partits de l'oposició negocien durant aquesta setmana amb l'equip de govern per arribar a un acord sobre els pressupostos municipals. Des de CiU, el seu portaveu Joan Recasens s'ha mostrat disposat a arribar al màxim consens possible, una voluntat compartida per la resta de partits.

El portaveu de CiU, Joan Recasens, ha assegurat a Cugat.cat que l'equip de govern aposta perquè els pressupostos municipals acabin sent aprovats pel màxim de partits possible.

Joan Recasens

Esperem que fins a l'últim dia hi hagi possibilitats d'arribar a un acord entre la majoria de forces polítiques.


El portaveu del PSC, Salvador Gausa, explica que el seu partit ha posat unes condicions necessàries per donar suport als pressupostos, unes condicions que encara no saben si seran satisfetes.

Salvador Gausa

Tenim unes condicions, que bàsicament tracten d'una clarificació i transparència en certs àmbits.


Des d'ICV- EUiA, el seu portaveu, Xavier Boix, assegura que les negociacions van per bon camí, i que una de les seves propostes ja ha estat acceptada i que una altra està a punt de ser-ho. Es tracta de la creació d'una bossa de contingència per fer front a la crisi i d'un increment de les subvencions a les entitats de la ciutat.

Xavier Boix

Són uns pressupostos millors que els d'altres anys, però encara no suficients. Cal veure què acaba passant amb les nostres propostes.


La veu més crítica és la del PP. Si bé no descarten el 'sí' als pressupostos, la seva portaveu Berta Rodríguez assegura que l'equip de govern no fa tot el possible per arribar al consens, i que a més a més no es tenen prou en compte els deutes pendents.

Berta Rodríguez

Es podrien fer més coses que no fos anar a pinyó fix per part de l'equip de govern. Ho veiem amb preocupació.


El portaveu d'ERC, Raül Grangé, ha destacat la bona voluntat tant del seu partit com de l'equip de govern per arribar a un acord.

Raül Grangé

Hi ha molt bona voluntat. Evidentment, però, sinó apostessin per les polítiques socials i la promoció econòmica no hi donaríem suport.


Recordem que els pressupostos municipals pel 2009 se sotmetran a votació durant un ple extraordinari que tindrà lloc aquest dilluns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.