Colldeforns (PSC): 'Deixar el govern sense pressupostos era crear una crisi política'


  • Comparteix:

Colldeforns en una imatge d'arxiu

Colldeforns en una imatge d'arxiu

La diputada santcugatenca del PSC, Montserrat Colldeforns, diu que el vot afirmatiu del socialistes catalans als pressupostos espanyols és un acte de responsabilitat ja que, si deixaven el govern sense pressupostos, s'hauria provocat una crisi política. Colldeforns ha afegit que no es pot barrejar la negociació del finançament català amb l'aprovació dels pressupostos per l'any 2009.

Colldeforns ha explicat a Cugat.cat que els pressupostos de l'Estat per el 2009 s'han votat aquest dijous per quarta vegada. La diputada ha dit que els pressupostos compleixen tots els requisits necessaris per ser aprovats.

La diputada socialista ha remarcat que els vot favorable del PSC ha estat un acte de responsabilitat.

Montserrat Colldeforns

A ningú se li escapa que si deixem el govern sense pressupostos creava a una crisi política que portava a noves eleccions i no estem en aquesta situació.


Colldeforns ha subratllat que no es pot barrejar el nou finançament de Catalunya amb els comptes generals ja que el finançament és per molts anys i els pressupostos només per a un any. La santcugatenca confia que abans de final d'any s'arribi a un principi d'acord per el finançament català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.