ICV-EUiA i ERC atribueixen el seu suport als comptes pel seu contingut social i de promoció econòmica


Temes relacionats

ERC descarta el 'no' als pressupostos perquè diu haver-los millorat (19/des/08)

ICV-EUiA vol que es traspassi a la Generalitat part de la inversió en habitatge públic en el pressupost del 2009 (17/des/08)


  • Comparteix:

Grangé, Recoder i Boix escolten les explicacions del tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly

Grangé, Recoder i Boix escolten les explicacions del tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly

ICV-EUiA i ERC justifiquen el seu suport als pressupostos municipals de l'any vinent per l'increment de les partides de les polítiques socials i de la promoció econòmica en plena època de crisi. L'alcalde, Lluís Recoder, agraeix l'esforç de les dues formacions per arribar a un pacte i remarca que el PSC i el PP han disposat de la mateixa informació per sumar-se a l'acord.

Recoder ha destacat que els pressupostos han rebut el suport del 76 % dels regidors del ple i de tres dels cinc grups polítics del ple.

L'alcalde ha atribuït el 'no' del PSC i del PP als comptes a 'interessos de polítics'.

Lluís Recoder

L'equip de govern ha tingut el mateix interès per arribar a un acord amb el PSC i el PP. El seu vot es deu a interessos polítics.



ICV-EUiA ha argumentat el seu vot favorable als comptes pel seu accent social i de promoció econòmica. En aquest sentit, els ecosocialistes han destacat la bossa de contingència per ajudar famílies que pateixin la crisi, els ajuts a les entitats i les millores que s'introduiran en la recollida d'escombraries.

El portaveu d'ICV-EUiA, Xavier Boix, ha subratllat la voluntat d'entesa dels tres partits que han pactat els comptes.

Xavier Boix

A aquesta ciutat estem fent política en majúscules. Ho fem perquè la gent visqui millor.



ERC també ha atribuït el seu 'sí' a les polítiques socials i la promoció econòmica que recullen els pressupostos. En la presentació de l'acord, els republicans han llençat un missatge al PP i al PSC en assegurar que no és casualitat que 'els tres partits d'obediència política catalana' hagin pactat els comptes en l'actual situació de crisi.

El portaveu d'ERC, Raül Grangé, diu que els republicans es fan corresponsables dels comptes de l'any vinent i de l'execució dels seus projectes.

Raül Grangé

ERC serà corresponsable de l'execució dels pressupostos i donarem suport a l'equip de govern en tot el que es derivi dels comptes.



Els tres polítics han ofert una roda de premsa abans del ple per explicar els termes de l'acord.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.