CiU-Actuem acusa Turu d'expulsar-los del govern de Valldoreix amb una actitud 'autoritària i antidemocràtica'


  • Comparteix:

El grup de CiU-Actuem acusa la presidenta de l'EMD d'haver comès una 'greu irresponsabilitat' expulsant-los del govern de Valldoreix. La federació nacionalista i la plataforma veïnal acusen Montserrat Turu de no saber governar en coalició i de tenir un estil 'totalitari i antidemocràtic'.

Segons CiU-Actuem, el conflicte va 'explotar' quan la presidenta Turu va incloure a l'ordre del dia de la Junta de Veïns dos punts que no incorporaven les aportacions dels seus socis de govern. Aquesta decisió, diuen, va fer vessar el got de la paciència de CiU-Actuem i va reflectir l'estil 'antidemocràtic' que ha marcat la presidència de Montserrat Turu. Així ho ha dit el fins ara vicepresident de l'EMD, Josep Puig.

Josep Puig

Montserrat Turu exerceix l'autoritat de forma desmesurada, totalitària i antidemocràtica.


Segons Puig, Turu els ha 'expulsat' del govern després una estratègia deliberada de 'crear petits conflictes' per anar minant la moral dels vocals de CiU-Actuem.

De la seva banda, la portaveu de CiU-Actuem, Àngels Solé, ha negat rotundament que la crisi de govern a l'EMD sigui conseqüència d'un enfrontament personal entre ella i la presidenta Turu. Per a Solé, Turu comet una 'greu irresponsabilitat' fent fora del govern els seus socis, que tenen la majoria de vocals a la Junta de Veïns de l'EMD.

Àngels Solé

La nostra expulsió del govern de l'EMD és una greu irresponsabilitat.


CiU-Actuem ha afirmat que continuaran treballant per Valldoreix des de l'oposició i ha recordat que la Junta de Veïns, on tenen majoria, és l'òrgan competent per aprovar bona part de les actuacions de l'EMD, especialment les contractacions d'obres majors.



  • Comparteix:

COMENTARIS

sense cap mena de dubte vostès han estat els culpables d'haver-se trencat el pacte. Han generat DUES crisis sense cap mena de fonament. La sra. Turu els hi va proposar de deixar els punts de l'ordre del ple que entraven en conflicte per més endavant, i aprovar els altres punts. VAN SER VOSTÈS QUI ES VAN NEGAR I VAN VOTAR (EN DOS PLENS) EN CONTRA DE TOTS ELS PUNTS (ALGUNS PROPOSATS PER VOSTES MATEIXOS!!!) I ara em venen amb el discurs de que els han fet fora? Són vostès qui han trencat el pacte votant en contra dels seus companys de govern!! No han estès res des del principi o, probablement, la Sra.Solé ho ha entès tot molt bé i ha seguit les directrius dels seus "pater politicus"!!!

ALEX SANTIGOSA. Enviat el 25/des/08


Sr. Santigosa si us plau, ja ni ha prou de demagogia,expliqui la veritat i no la informació que li diuen o que vosté es creu. El pacte l\'ha trencat la Sra. Turu signant un decret explícit fent-nos fora del Govern.La Sra. Turu no va incloure en els punts que anaven a Ple una serie de mesures i amidaments (condició indispensable segons els tècnics de l\'EMD) tal i com haviem acordat a la junta de Govern prèvia al Ple dos dies avans.La modificacio esmentada ens la passa (sense modificar-ho)el mateix dia del Ple a les 15 h.Vam intentar parlar amb ella tota la tarda sense aconseguir-ho. Avans de l\'audiència pública li vam demanar que ajornes el ple per tal d\'incloure aquestes modificacions a la qual cosa ella es va negar.Qui ha anat en contra del Govern és la Presidenta que ha anat succesivament creant diferents conflictes per tal de tenir un argument per poder justificar el trencament del pacte. Pacte que aprofitant el moment, el seu partit no n\'ha estat a favor.(recordi que vosté mateix em va comentar que amb el cartipàs que hi havia els perjudicava molt per les properes eleccions).No s\'enganyi que tot aquest afer té un principi i un final prèviament estudiat.Per tant no vegi fantasmes per tot arreu¡ i no monopolitzi tot problema en la Sra. Solé doncs som tot el grup de CiU-Actuem els que acordem les decisions a seguir. I deixi de culpabilitzar a CiU i/o al Sr. Recoder de tots els conflictes que es generen a L\'EMD. Tant sols analitzi com va ésser l\'anterior legislatura amb el propi equip de govern per entendre el taranà de la Presidenta. No hi ha pitjor cèc que el que no vol veure.

Josep Puig. Enviat el 28/des/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.