El ple municipal diu 'No a la guerra' amb l'oposició del Partit Popular


  • Comparteix:

El Partit Popular s'ha quedat sol defensant les tesis del govern de José Maria Aznar en la crisi amb l'Iraq. La resta de partits han consensuat una moció en què es demana al govern espanyol que esgoti la via diplomàtica i deixi de fer d'escolanet de les tesis bel·licistes de George Bush.

Tots els partits han demanat al Partit Popular que escolti la ciutadania i prengui nota de les massives manifestacions d'aquests cap de setmana. Tots els grups han criticar l'arrenglerament que fa Aznar de les tesis de George Bush i li ha demanat que treballi per esgotar la via diplomàtica través d'una nova resolució de l'ONU. Els partits han coincidit a alertar el PP que s'està quedant sol donant l'esquena als ciutadans. Lluís Recoder per CIU i Jordi Menéndez pel PSC exposaven algunes de les consequencies d'aquesta actitud del PP.

Lluís Recoder / Jordi Menéndez

Aquesta guerra posa en perill vides innocents i qüestiona la legalitat internacional / Hem de demanar a Aznar i a la senyora Rodríguez que no facin d'escolanets de Bush


La presidenta del PP ha defensat la postura del govern espanyol assegurant que vetlla per la pau al món i per la seguretat mundial. Segons la popular, Saddam Hussein té les hores comptades i haurà de fer front a les conseqüències si no demostra que efectivament s'ha desarmat. Berta Rodríguez ha aprofitat per carregar contra la resta de partits acusant-los de de demagogs i d'aprofitants.

Berta Rodríguez

Aquestes mocions estan plenes d'oportunisme polític i juguen amb els sentiments de la gent de bona fe


La moció demana que es treballi en el si dels organismes internacionals com l'ONU i l'OTAN per evitar una acció militar que només persegueix la consecució de fins econòmics i estartègics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.