El PSC crearà una oficina d'atenció a la gent gran si guanya les eleccions municipals


  • Comparteix:

L'alcaldable socialista, Jordi Menéndez, ha presentat les propostes del PSC per a la gent gran en una roda de premsa

L'alcaldable socialista, Jordi Menéndez, ha presentat les propostes del PSC per a la gent gran en una roda de premsa

Si el PSC guanya els comicis, els avis faran arribar les seves demandes a través d'una oficina específica que serà gestionada per un comissionat. Amb la creació d'aquest òrgan, els socialistes volen impulsar les polítiques d'atenció a la tercera edat que, a més, es veuran reforçades per la constitució d'un Consell de la Gent Gran.

Davant l'increment de persones majors de 65 anys a la ciutat, el PSC vol centrar part del seu programa electoral en aquest col.lectiu. Per aquesta raó, el partit té previst dissenyar polítiques que garanteixin les neccessitats generals d'aquest sector, així com les problemàtiques concretes de salut o socioeconòmiques.

L'alcaldable del PSC, Jordi Menéndez, vol posar remei a aquestes qüestions amb la creació d'un comissionat, que serà triat per l'alcalde. Aquesta figura, que no tindrà cap càrrec electe, gestionarà les àrees que afectin als avis a través d'una oficina específica. Ho explica Jordi Menéndez:

Jordi Menéndez

Aquesta oficina atendrà totes les necessitats de la gent gran i servirà per donar coherència a tots els temes relacionats amb aquest col·lectiu


Els socialistes consideren vital que existeixin mecanismes de participació que connectin la ciutadania amb l'administració. Per aixó, el PSC també preveu la constitució d'un Consell de la Gent Gran integrat per representants dels diferents casals, clubs i associacions de la gent gran. Jordi Menéndez:

Jordi Menéndez

El consell de la gent gran serà un òrgan que permetrà als avis participar en les polítiques d'atenció a la gent gran


Els socialistes han reiterat la necessitat que el consistori cedeixi uns terrenys a la Generalitat per a la construcció d'una nova residència i centre de dia. Una necessitat que segons Menéndez no és incompatible amb la creació de més places assistencials privades.

Aquests objectius són alguns dels 10 compromisos del PSC en polítiques d'atenció a la gent gran. El document es pot consultar a la pàgina web de l'alcaldable Jordi Menéndez que, en el seu primer mes de funcionament, ha rebut mil 500 visites.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.