Xavier Martorell i la policia local són els Botiflers de l'Any 2008 per a l'AJSC

Roda de premsa de l'ASJC

Política

Publicat el 9/gen/09 per Adrià Claramunt

El regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, i la policia local són els Botiflers de l'Any 2008, segons l'Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC). Les detencions de dos joves durant la passada Festa Major, que l'AJSC considera injustes, i dedicar-se a desacreditar les opinions dels que desaprovaven aquestes actuacions policials els han fet mereixedors del guardó.

Ho ha explicat el membre de l'AJSC, Albert Artigas.

Albert Artigas

Arran de les detencions de barraques, que considerem injustes, s'han dedicat a desacreditar l'opinió dels que les desaprovàvem.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Enguany ha estat la segona edició del premi que va encetar la portaveu del PP, Berta Rodríguez, i que per primera vegada ha decidit el guanyador per mitjà d'una votació popular a la pàgina web de l'AJSC.

Albert Artigas

Vist l'èxit de l'edició anterior, vam pensar de fer partíceps a tots els santcugatencs alhora de decidir el premiat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Martorell i els membres del cos de seguretat local han aconseguit el 39 % dels 200 vots emesos a la pàgina web de l'AJSC.

En segon lloc s'ha situat l'alcalde, Lluís Recoder, amb un 24 % dels vots i que ha optat al premi per diverses raons. Entre elles, la seva condemna de la concentració antimonàrquica feta pels col·lectius de l'esquerra independentista, haver penjat la bandera espanyola al nou consistori i haver convertit Sant Cugat en una ciutat balneari, segons l'AJSC.

El portaveu del PSC, Salvador Gausa, i la constructora Núñez i Navarro també han estat candidats al premi.

La figura d'un torero d'uns 25 centímetres d'alçada ha substituït la figureta d'un guàrdia civil que s'oferia com a trofeu en l'edició passada.