El PSC reclama partides per al Pla Especial de la Torre Negra en les al·legacions als pressupostos


Temes relacionats

CiU, ICV-EUiA i ERC aproven 136 milions d'euros de pressupost per afrontar la crisi (22/des/08)

El PP i el PSC diuen 'no' al pressupost de la ciutat del 2009 (22/des/08)

L'Ajuntament vol convertir en sòl públic un 25% de la Torre Negra ( 2/abr/07)

El pla especial del parc rural de Torre Negra arriba al ple (30/mar/07)

El pla especial del Parc Rural de la Torre Negra comença a caminar amb l'aprovació inicial del ple (27/jul/06)


  • Comparteix:

Roda de premsa de presentació de les al·legacions del PSC

Roda de premsa de presentació de les al·legacions del PSC

El PSC demana a l'equip de govern partides per al Pla Especial de la Torre Negra i per 'fer efectiva' la integració de la nostra ciutat a la Mancomunitat de Municipis de Barcelona. Així consta en dues de les 35 al·legacions als pressupostos municipals del 2009 que ha presentat la formació. Altres reclamacions socialistes són les dotacions per al 'carnet jove cultural' i realitzar auditories econòmiques i de gestió dels contractes de serveis de l'Ajuntament.

El PSC assegura que l'aprovació del Pla Especial de la Torre Negra, que es va produir ara fa tres anys, comportava destinar 9,5 milions d'euros a la compra de terrenys estratègics a la zona. Els socialistes critiquen que no s'hagi destinat cap partida a aquest pla en els últims dos anys i demanen a l'equip de govern que les inclogui aquest 2009.

Escoltem el portaveu socialista, Salvador Gausa.

Salvador Gausa

No volem que sigui un jutge el que decideixi la política de Torre Negra, volem ser nosaltres. Als pressupostos anteriors no hi ha cap euro per això i demanem que aquest inclogui partides.




Les al·legacions del PSC també inclouen la demanda d'una dotació per 'fer efectiva' la integració de la nostra ciutat a la Mancomunitat de Municipis de Barcelona. Els socialistes també creuen que els pressupostos d'aquest 2009 haurien d'incloure una partida per realitzar auditories econòmiques i de gestió sobre els serveis públics que es presten en concessió.

Ferran Villaseñor, primer secretari del PSC, justifica l'al·legació.

Ferran Villaseñor

Ens han criticat per parlar del passat per l'Impulsis i TMA. Paguem més de reconeixement de deute de TMA-Grup Sànchez que la partida de contingències de serveis socials.




En total, els socialistes han presentat 35 al·legacions, entre les quals destaquen la dotació d'una partida per a les expropiacions de zones verdes a Valldoreix, per al Pla d'Escoles Bressol i per fer una memòria econòmica dels projectes del pla d'equipaments.

El PSC també creu necessari incloure als pressupostos recursos per al carnet jove cultural de la ciutat i el nou refugi d'animals. Per contra, la formació reclama que es congelin els sous dels contractes presents a l'Ajuntament i que es redueixi un 15% el pressupost del Santcugatribuna.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.