El diputat del PPC Rafael López explica a Sant Cugat una llei d'educació alternativa

Política

Publicat el 15/gen/09 per Marc Texidó

El diputat del PPC al Parlament Rafael López ha explicat a Sant Cugat una llei d'educació alternativa a la que ha presentat el govern tripartit. La proposta popular inclou la llibertat per escollir el centre per als fills, seleccionar el projecte lingüístic que més s'adeqüi als interessos familiars i la recuperació de l'autoritat dels mestres a les aules, entre d'altres mesures. La presentació de la iniciativa, que s'ha fet a la sala d'actes del Centro Popular Andaluz (CPA), ha reunit més de 150 persones.

Els populars han explicat que la llei que han elaborat està pensada perquè tots els membres de la comunitat educativa, els pares, els mestres i els alumnes, s'hi trobin a gust. El diputat del PPC al Parlament Rafael López ha explicat algunes de les mesures que presenta la llei d'educació alternativa que ha preparat el seu partit.

Rafael López

Una altra educació és possible a Catalunya. Volem dir no a la promoció automàtica, volem que es valorin els pares i les famílies. Que es garantexi que les escoles donin educació de qualitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




A la xerrada també hi ha participat el president provincial del partit a Barcelona, Antoni Bosch, que ha destacat la importància de l'alternativa dels populars.

Antoni Bosch

El grup popular té una alternativa a la llei del conseller Maragall. Tenim experiència governant i vam crear una llei d'educació de qualitat. Volem llibertat per al sistema educactiu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La xerrada, organitzada per la secció local del PP, ha tingut lloc aquest dijous al vespre al CPA i hi han assistit més de 150 persones.

Estava prevista la presència de la presidenta del PPC, Alícia Sánchez Camacho, que finalment no hi ha pogut assistir.